Община Смолян получи 45 компютри дарение от TELUS

25 Nov, 2019

На 25 октомври инж. Мариана Цекова, в качеството си на вр.и.д Кмет на Община Смолян, заедно с ИТ специалистите на общината, получиха 45 броя компютри – дарение от TELUS International Europe, които ще бъдат раздадени на детските градини на територията на Община Смолян.

На територията на община Смолян има 12 детски градини, които са второстепенни разпоредители с бюджет към общината. Всяка детска градина е технически обезпечена, от гледна точка на компютри, копирни или мултифункционални устройства, което облекчава работата им и я прави по – ефективна. С развитието на технологиите и внедряването на нови изисквания и стандарти в предучищното образование, налага подмяната на морално и технически остарелите компютри с нови.

Всяка година Общественият борд на TELUS International в България разпределя сумата от 100 000 щатски долара между социално значими проекти, разрешаващи проблеми в сферата на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда.

Проектите биват оценявани и финансирани, в зависимост от устойчивостта на решението, което предлагат, по актуален обществен проблем.

Повече детайли относно начина на кандидатстване за финансова подкрепа от борда може да намерите на: https://web2.telusinternational.com/telus-international-community-board.

TELUS International Europe предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси и контактни центрове за клиенти в цял свят. Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура