Общинският съвет в Доспат ще бъде 100% от ГЕРБ

28 Oct, 2019

Кметът на Доспат инж. Елин Радев спечели втори мандат. Кандидатът на ПП ГЕРБ получи 86,78% от доверието на гласоподавателите или общо 4 292 гласа.

На второ място остана Арсен Маслев с подкрепа от ДПС с 9,93% или 491 гласа. Трети е Михаил Танев АБВ със 72 гласа /1,46%/.

Съставът на Общински съвет Доспат е на 100% доминиран от ГЕРБ с общ брой на съветниците 13, съгласно Решение на ОИК Доспат.

Така през следващите 4 години ОбС-Доспат, вместо с 13 човека ще функционира с 12, защото цялата листата на ГЕРБ не стига, за да се попълнят 13 бройки.

Инж. Радев изказа искрената си благодарност към всички жители на Община Доспат в писмо:

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,

Позволете ми да изкажа искрената си благодарност къв всички Вас, които ме подкрепихте със своя глас. По този начин Вие ми дадохте голям кредит на доверие, обещавам да не Ви разочаровам и да оправдая очакванията на всички.

Благодаря Ви скъпи приятели!

Уважаеми съграждани,

Днешната победа е факт благодарение на всички вас.

За пореден път вие избрахте европейското развитие на Община Доспат, а всеки от нас заслужава да има развиваща се и просперираща Община.

Днес Вие гласувахте за стабилност в управлението на общината, което е гаранция за нови инвестиции и европейски програми.

С нашия вот показахме, че хората в Община Доспат са отговорни и не са безразлични към случващото се в държавата и в Европа.

Доверието, което ми дадохте е изключителна отговорност, която осъзнавам. Това ме мотивира за нови предизвикателства пред развитието на Община Доспат.

Благодаря на всички жители от Община Доспат, които свободно упражниха правото си на глас в изборния ден. Именно това е демокрацията!

Благодаря и на най-младите гласоподаватели, които за първи път имаха възможност да дадат своя вот и сами да посочат пътя, по който Община Доспат да се развива.

 

С уважение,

Инж. Елин Радев – Кмет на Община Доспат

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура