Футболист на Родопа се размина с голяма трагедия

22 Oct, 2019

Футболист на Родопа – Смолян се размина със страшна трагедия, след като получи травма на мач в Карлово срещу местния ОФК Левски.

При един от сблъсъците между футболистите, играч на Родопа получил неразположение и се наложило да му бъде оказана лекарска помощ. След това той продължил да играе.

Не след дълго се почувствал зле и поискал смяна. Отново лекар му е оказал помощ, след което централният защитник седнал на скамейката и изгледал мача до край. Оплаквал се в болки в рамото и предполагал, че има натъртвания.

След края на мача, завършил при нулево равенство, отборът на Родопа се качил на автобуса и потеглил за Смолян. Но по пътя за Пловдив на футболиста му прилошава, припада и си глътва езика.

Последвала мигновена реакция на неговите съотборници и треньор, след което автобусът обърнал и се върнал в Карлово. Там потърсили помощ от спешните медици, след което младият футболист е откаран в пловдивска болница, където го оперирали по спешност. Оказало се, че има вътрешен кръвоизлив, в следствие на спукан далак. Наложило се хирургическа интервенция.

“В момента той се възстановява и се чувства добре”, потвърдиха от ръководството на Родопа пред „Дарик”.

Тревожната новина обиколи феновете на тима. Те се надяват играчът да се възстанови напълно и отново да го видят на терена с екипа на Родопа.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура