Предизборната кампания на НФСБ стартира от „Родопската Шипка”

04 Oct, 2019

Началото на своята предизборна кампания за местния вот, патриотите от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) бе дадено на 4 октомври 2019 г. на връх Средногорец, останал в народната памет като „Родопската Шипка”.

С националното знаме и родопска гайда, към паметника се отправиха членовете на предизборния щаб, кандидатът за кмет на Община Смолян и кандидатите за общински съветници, членове напартията и симпатизанти.

Към участниците в тържеството се обърна с пламенно слово Владимир Гърбелов, кандидат за кмет на Община Смолян. В него той говори за безпримерния героизъм на 21-ви Средногорски полк преди 107 години, донесъл на върха на щиковете си свободата на родопчани. Гърбелов подчерта символния момент, че в навечерието на честванията на Освобождението на Родопите от турско робство, на това място стартира предизборната кампания на патриотите от НФСБ.

Владимир Гърбелов представи листата и пожела успех на кампанията, заявявайки, че на избирателите им е омръзнало проточилото се цяло десетилетие статуктво и на предстоящия вот на 27 октомври, те ще потърсят своите волеизразители в новите „неопетнени” партии и техните представители.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура

Времето


Подкрепете Андриян Петров с преференция № 117