Тарифа МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 на Smolyaninfo.com

24 Sep, 2019

ЦЕНОВА ЛИСТА

ЗА

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019

на smolyaninfo.com

 

 

Smolyaninfo.com е сайт създаден, за да отговори на ежедневните нужди на съвременния родопчанин от актуална и полезна интернет информация. Фирмата ни се занимава с новини и реклама от 2000 г. През 2011 г. решихме да стартираме проекта SmolyanInfo.com, като естествено продължение на нашето желание да дадем повече на настоящите ни клиенти и на всички потребители на Интернет в Смолян и региона.

 

  1. РЕКЛАМЕН БАНЕР

водещ към избрана от клиента цел.

 

ВАРИАНТ 1
Разположение – лява зона, малък
Размер – 320х78px.
Цена за месец: 150 лв.             
Цена за седмица: 70 лв.
Цена на изработка: по договаряне
ВАРИАНТ 2
Разположение – дясна зона,
Размер – 320х240px.
Цена за месец :   400 лв.          
Цена за седмица: 140  лв.
Цена на изработка: по договаряне

 

  1. ПУБЛИКАЦИЯ

на обръщения, интервюта, листи, всеки друг текст, включително и снимки към него, които не са в нарушение на етичния кодекс или законодателството на Република България.

Цена за публикация – 150 лв.

Възможност публикацията да се позиционира най-горе, като ВОДЕЩА новина за 24 часа + 100 лв.

БОНУС: Всяка публикация ще бъде публикувана на фейсбук страницата на smolyaninfo.com безплатно.

Възможни са и други комбинации от решения за предизборна агитация – по време, по място, за срок и избор на различни формати. Цените са по договаряне.

Пакетна цена за цялостно отразяване на предизборна кампания – 1700 лв.

 

/Всички цени са крайни, в български левове и без включен ДДС.

Според изискванията на ИК заплащането се извършва предварително./

 

 

„Контакт Смолян” ЕООД

IBAN: BG87 FINV  9150 10BG N093 38  ,

Банков код – BIC: FINVBGSF

contact_smolian@abv.bg

4700; Смолян; бул.”България”8, РДТ- ет.4;

мобилни телефони-0878 654 653, 0878 564 563

Условия за отразяване на предизборната кампания Тарифа за МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 г.  в сайта за новини „SMOLYANINFO.COM“

Информация за собственика: „ Контакт Смолян” ЕООД
Адрес регистрация:
Смолян , ул. „Петър Берон “ 10
ИК: 120559126

ф.д. 61/2005  на Смолянски окръжен съд

Управител: Катя Петрова

GSM: 0878 564 563
E-mail: contact_smolian@abv.bg

ОБЩИ УСЛОВИЯ

  1. Според действащото законодателство, предизборната кампания ще започне 30 дни преди изборния ден и ще завърши 24 часа преди изборния ден
  2. Кампанията се води на български език.
  3. „SMOLYANINFO.COM“ предоставя едни и същи условия и цени на всички политически партии, коалиции от партии и инициативни комитети в кампанията. Всяка публикация, банер или рекламен видео клип или друга форма на агитация се осъществяват при условията на предварително заплащане.
  4. Кампанията се отразява от „SMOLYANINFO.COM “ под формата на хроники, публикации, снимки, обръщения и други форми, договорени от управителя на фирмата собственик „Контакт Смолян“ ЕООД и упълномощени представители на партиите, коалициите от партии и инициативните комитети.
  5. В предизборната кампания се забранява  използването на елементи от търговска реклама, както и участието на представители на партии, коалиции от партии и инициативни комитети в  излъчваните търговски реклами.
  6. Резултатите от допитвания до общественото мнение по повод на изборите не се оповестяват чрез сайта „SMOLYANINFO.COM “ под каквато и да било форма 24 часа преди изборния ден до обявяване края на изборния ден на територията на страната.
  7. Във времето на предизборната кампания могат да бъдат излъчвани и други клипове на партии, коалиции от партии и инициативни комитети с цел тяхната популяризация и агитация към гласуване за техните кандидати.
  8. Мястото на видео прозорците, времето на видимост се определят по споразумение между ръководството на „SMOLYANINFO.COM “ и партиите, коалициите от партии и инициативни комитети.
  9. Всички агитационни материали се предоставят от упълномощени представители на регистрирани за участие партии, коалиции от партии и инициативни комитети или се изработват от „SMOLYANINFO.COM “ при едни и същи условия и цени.
  10. Условията и цените се предоставят в РИК, Сметната палата и на сайта на „SMOLYANINFO.COM” не по-късно от 40 дни преди изборния ден.
  11. „SMOLYANINFO.COM” обявява на интернет страницата си пълното съдържание на договорите, сключени със всички регистрирани за участие партии, коалиции от партии и инициативни комитети в срок до 3 дни от подписването на договора.
  12. Когато е публикуван текстов материал, банер, накърняващо правата и доброто име, се дава право на отговор. Искане може да се отправи до ръководството на „SMOLYANINFO.COM” в срок до 24 часа след публикуването на накърняващият правата и доброто име материал. Искането се прави писмено, като се посочва и заглавието на материала. „SMOLYANINFO.COM” задължително публикува отговора до 24 часа след неговото получаване, като не се допуска изменение, съкращение или коментар. Правото на отговор е безплатно.

Smolyaninfo.com ВИ ПОЖЕЛАВА УСПЕХ!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура