Хулиган задигна Аудито на смолянчанка и катастрофира

17 Sep, 2019

На 16 септември в РУ-Смолян е получена жалба от 40-годишна жена от Смолян, затова че около 01:00 ч. противозаконно е отнет собствения й лек автомобил “Ауди А4″ със смолянска регистрация, паркиран в Смолян пред заведение на ул.”Пазарска”.

В последствие, около 01:10 ч. в Смолян на ул.”Стою Шишков” с въпросният автомобил, управляван от 18-годишния Н.Б. от с. Чепинци, общ. Рудозем, е настъпило ПТП,  който при движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол  – 1.42 промила, неправоспособен, губи контрол над автомобила и се блъска в бетонно стълбище отляво по посока на движението и се преобръща на платното за движение.

В следствие на катастрофата, водачът е с хематом и контузна рана на главата, нараняване на лявото ухо и охлузване на лява ръка. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е назначено домашно лечение. Автомобилът е с деформации по цялото купе.

Местопроизшествието е посетено от дежурни оперативни групи при ОДМВР, РУ- Смолян и екип  на сектор „Пътна полиция“. По случая са образувани две бързи производства.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура