Смолянското момиче Антонина Карабова изумява с хитови кавъри в YouTube

30 Aug, 2019

18-годишната смолянчанка Антонина Карабова смайва с хитови кавъри в YouTube. Клиповете й се радват на хиляди гледания. Сред песните, записани от Тони са кавъри на Кристина Агилера, Кристиан Костов, Ед Шийрън, Ариана Гранде и Били Айлиш.

Антонина изумява с уникалния тембър на гласа си, а характерна нейна стайлинг черта е естествено къдравата коса. Музикалното момиче е изгряваща звезда с отличителен стил.

„Браво“, „Супер талантлива” и „Страхотен глас” са само част от коментарите под кавърите на Тони.

Карабова е ученичка в ЕГ „Иван Вазов”-Смолян и посещава класа по поп и джаз пеене на Кристина Владимирова в НЧ „Христо Ботев-1871″. Зад гърба си вече има редица участия по фестивали от ранга на „Арлекин” и „Киното – моя любов, моя песен”.

Освен като певица, красавицата има изяви на сцената като актриса във Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език и Фестивала на езиците. Малко известен факт за Антонина е, че преди години нейна снимка украсява брой на британско списание.

Изглежда, че Тони е родена за сцената и сякаш се чувства у дома под светлините на прожекторите. Може би е време талантливото момиче да се яви на кастинг в Гласът на България?

 

Пожелаваме на Антонина още много творчески успехи и сбъднати мечти!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура