Добри условия за туризъм в Пампорово

01 Aug, 2019

Условията за туризъм в Пампорово са добри, работят 4 лифта и 15 отворени трасета във Велопарка, съобщиха от Туристическия център в курорта.

Пешеходни и вело преходи, алпийски приключения, конна езда, пейнтбол, футбол, тенис на корт, плуване са част от спортните активности, включени в лятната туристическа програма в Пампорово- Мечи чал. Вело и Адвенчър парковете в курорта са сред предпочитаните от летовниците места за забавление, спорт и релакс.

Туристическият център поддържа гарантирана лятна програма със седмичен график на организираните екскурзии, преходи и посещения до забележителности в района на Пампорово, Смолян и областта.

Скално приключение е предложението на центъра за петък. Програмата включва алпийски занимания на екопътека “Невястата”, разполагаща със стена за катерене, въжена градина, малък и голям алпийски тролеи.

Разходки до Смолянските езера, местността “Язовира” са сред най-често избираните маршрути от туристите. Лифтът до Смолянските езера ще работи през целия летен сезон.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура