Пампорово предлага приключения и забавления за малки и големи

12 Jul, 2019

Пампорово предлага разнообразни възможности за почивка и забавления за малки и големи. Отворени са 14 велотрасета във Велопарк Пампорово, съобщиха от Туристическия център в курорта.

В движение са 4 лифта в Пампорово- Мечи чал. Работят лифтовете щ1 Студенец- Туристически център /бившата автогара/, щ2 Студенец- Снежанка, щ4 Снежанка- Смолянски езера и линията до вр. Мечи чал в Чепеларе.

Адвенчър парк, Велопарк и пързалката за спускане тип тубинг са най-посещаваните места за отмора и развлечение в Пампорово през лятото, информират от Туристическия център. Тубинг пързалката в района на “Студенец” е любимо място за децата, летуващи в Пампорово, Смолян и областта.

Туристическият център в планинския курорт предлага гарантирана лятна програма със седмичен график на екскурзии, забавления, спортни активности и приключения в гората.

Екскурзии, пешеходни турове, алпийски занимания и забавления са включени в лятната програма, организирана от Туристическия център в Пампорово.

И през този летен сезон центърът поддържа гарантирана седмична програма с график на екскурзиите и спортните дейности. Центърът приема записвания и резервации както за групи, така и за индивидуални туристи, а всички организирани мероприятия са под ръководството на планински водачи и гидове. В маршрутите са включени пещерата “Ухловица”, крепостта “Калето”, панорамната площадка “Вълчи камък”, “Каньона на водопадите”, вр. Снежанка и др.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура