Отлични условия за туризъм в Пампорово

03 Jul, 2019

Условията за туризъм в Пампорово са отлични. Планинският курорт е зелен оазис сред летните жеги.

Адвенчър парк, Велопарк и пързалката за спускане тип тубинг са най-посещаваните места за отмора и развлечение. Отворени са 14 писти във Велопарка, в движение са 4 лифта.

Тубинг пързалката е инсталирана в района на “Студенец” и привлича множество туристи.

Туристическият център в курорта предлага гарантирана лятна програма със седмичен график на организираните екскурзии, забавления и спортни активности.

За улеснение на туристите в курорта е въведена кол център система за получаване на актуална и навременна информация от вело зоната, работещи лифтове и отворени трасета, както и за директна връзка с ПСС или хотелите.

А като допълнително удобство туристите могат ежедневно да се информират за атмосферните условия в Пампорово в реално време чрез новата автоматична услуга SUMMERTIS, която се обновява няколко пъти в деня и дава необходимата метеорологична и актуална информация за курорта автоматично.

За удобство на туристите във вело зоната има поставени на няколко места безплатни Wi-Fi зони, а за любителите на природата – има няколко панорамни площадки с фото рамки за запечатване на невероятната панорама от Родопите и незабравими моменти.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето