Безплатни лифтове в Пампорово за началото на летния сезон

24 Jun, 2019

На 29 юни (събота), планинският курорт Пампорово ще предложи на своите многобройни гости изпълнена с разнообразни събития и възможности програма във връзка с официалното откриване на новия си конгресен център и сезон “Лято в Пампорово”.

За всички гости на Пампорово на 29 юни лифтовете ще работят безплатно.

Деца, младежи и възрастни ще могат да се забавляват през целия ден в новопрострените детски кът и приключенски парк. За любителите на вълнуващи преживявания на открито вече са на разположение трасетата на велопарка, както и туристическите маршрути, за които са осигурени опитни водачи и транспорт.

За улеснение на туристите в курорта е въведена кол център система за получаване на актуална и навременна информация от вело зоната, работещи лифтове и отворени трасета, както и за директна връзка с ПСС или хотелите.

А като допълнително удобство туристите могат ежедневно да се информират за атмосферните условия в Пампорово в реално време чрез новата автоматична услуга SUMMERTIS, която се обновява няколко пъти в деня и дава необходимата метеорологична и актуална информация за курорта автоматично.

„Велопарк Пампорово“ разполага с 15 велотрасета и обща дължина над 35 км. Трасетата и маршрутите са с различни нива на трудност, подходящи както за любители и начинаещи колоездачи, така и за професионалисти. За удобство на туристите във вело зоната има поставени на няколко места безплатни Wi-Fi зони, а за любителите на природата – има няколко панорамни площадки с фото рамки за запечатване на невероятната панорама от Родопите и незабравими моменти.

“Пампорово Адвенчър парк” е най-новата атракция в курорта в развитие, която на този етап ще предлага нова въжена градина за малки и големи, обособени места за почивка и пикник, въздушна възглавница за скокове и допълнителни атракции около язовира в курорта.

“Детски кът Пампорово” e стратегически разположен на входа на курорта и предлага целогодишно детска занималня за деца над 4 години с различни кътове със занимателни игри и киносалон. В детския клуб всеки родител може да остави детето си вътре в центъра или на открито, за да ползва детската площадка и батута пред центъра. Предлага се организиране на детски тържества и рождени дни в клуба.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето