Ден на детето в Пампорово

01 Jun, 2019

На 1-ви юни по традиция се отбелязва „Денят на детето“, а тази година в Пампорово имаше специална програма по случая. През целия ден всички деца можеха да посетят и да ползват безплатно най-различни атракциони и развлечения в рамките на курорта.

От Пампорово АД поканиха всички малчугани на гости в „Туристически Център Пампорово, където през целия ден можеха да се забавляват със стрелба с лък, скокове на батут, разходки сред природата и всякакви творчески игри и занимания на открито.

В центърът свободен бе достъпът и до развлекателната „Стая за игри“, където децата до 14 години можеха да ползват безплатно всички забавления на място като тенис на маса, джага, дартс, въздушен хокей, различни настолни игри и др., а най-малките от 3 до 7 години можеха да посетят специално обособения детски развлекателен кът и занималня.

Междувременно всички деца от района на Смолян и Чепеларе на възраст до 14 години имаха възможност да ползват безплатно въжения парк и човешката джага и да посетят екопътека Невястата, по чийто маршрут са изградени стена за спортно катерене, въжена градина и алпийски тролей, както и приключенски парк „Амзово“.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура