Тържествено изпратиха Випуск 2019 в Девин

15 May, 2019

Емоционално, вълнуващо, носталгично- такова бе настроението на днешното тържествено изпращане на Випуск 2019, в двора на двете гимназии в  Девин. Зрелостниците прекрачиха за последен път прага на своето училище и влязоха за последно в класните си стаи. Да уважи този паметен ден за тях, гост на тържествата в ПГЕ „А.С.Попов” и СУ ”Христо Ботев” гр. Девин бе кметът на Общината- Красимир Даскалов.
В обръщението си към тях, той се обърна с думите:
„Скъпи зрелостници от випуск 2019г.,
От днес нататък пред Вас се открива един нов свят, един непознат път, изпълнен с много изненади и трудности. Превърнете трудностите в победи, а мечтите в реалност! Вие навлизате в реалния живот.
Пътят на Вашето съзряване не сте изминали сами, а винаги подкрепяни и вдъхновявани от своите учители. Макар да виждате усмивките по лицата им, бъдете сигурни, че с Вас си тръгва и частица от тях. Спомняйте си ги с уважение и не забравяйте годините в гимназията.
Пожелавам Ви осъществяване на мечтите и надеждите Ви и нека пътят Ви е озарен с постоянство, упоритост, силна воля, с която да постигате целите си. Където и да стигнете с когото и да бъдете-никога не забравяйте от къде сте тръгнали. Нека завършването Ви бъде незабравим празник, изпълнен с положителни емоции и скъпи спомени! Животът е пред Вас, изживейте го пълноценно!
НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕХИ В ЖИВОТА И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ РОДНОТО ГРАДЧЕ-ДЕВИН, ЗА КОЕТО ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО ЩЕ ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА СТАНЕ ВАШ ПРИТЕГАТЕЛЕН ЦЕНТЪР! ”
Отличниците от Випуск 2019 бяха удостоени с честта на всеки от тях да им бъде връчен плакет от Община Девин за постигнатите отлични резултати, както и плик с парична сума лично от г-н Даскалов.
Изпратихме поредния випуск млади жени и мъже, които от утре ще поемат своя път, но през целия си живот щепоглеждат назад, защото там между светлите стени на класните стаи са оставили частица от себе си…спокойни сме защото знаем, че ще станат достойни граждани нашето общество…
НА ДОБЪР ЧАС СКЪПИ АБИТУРИЕНТИ!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура