Смолян ще бъде домакин на Национален турнир по спортни танци и Купа България

03 Apr, 2019

Смолян ще бъде домакин на Национален турнир по спортни танци и Купа България на 6 април. Събитието се провежда под патронажа на община Смолян, а организатор е СК Фен-85.

Подобно състезание се организира за първи път в нашия град и ще се проведе в Спортна зала “Величко Чолаков” с начален час – 10:00 ч.

Публиката ще се наслади на танцовите умения на най- добрите двойки в България. Те ще бъдат оценявани от съдии от цялата страна .

„Очакваме много хора от цяла България да посетят Смолян и сме се постарали да направим запомнящ се турнир.

От четири месеца се подготвяме за това събитие, което се провежда под патронажа на община Смолян без чиято подкрепа нямаше как да успея да направя толкова голяма организация”, коментира организаторката Юлия Порязова.

„Очакваме най- добрите двойки да гостуват в нашия град. Този турнир е съвкупност от работа в екип и ще бъде едно от най-красивите събития  в Смолян.  СК Фен-85  ще затвърди позицията си  в сферата на  спортните танци. В турнира ще участват почти всички негови състезатели”, посочи още ръководителката на СК Фен-85. Очакват се над 100 деца от Смолян и областта да се състезават.

Вход свободен.

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура

Времето


Подкрепете Андриян Петров с преференция № 117