Паднало дърво спря лифт на Пампорово

02 Feb, 2019

Лошото време от последните дни продължава да създава трудности. От тежестта на новонатрупалия сняг, дърво бе повалено и нанесе поражения на лифт № 5 – Малина-вр. Снежанка в к.к. Пампорово. За щастие, няма пострадали от инцидента. В момента лифта е затворен, а падналото дърво се отстранява.

Всички клиенти ще бъдат извозени с едноседалковия лифт или с бусове от паркинга на ски център Малина до лифта на Стойките.

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са отлични. Функционират 13 писти и всички лифтове с изключение на линията от “Малина” до вр. Снежанка. Около два метра е снежната покривка в скизоната, а времето е слънчево. Всички пътища до Пампорово са проходими при зимни условия.

“Пампорово” АД обяви промоционални цени за хотелите “Перелик” и “Орловец” за февруари, като намаленията достигат до 40% от стандартните за сезона тарифи. Намалението от 40% e за резервации за определени дати за двата 5-звездни хотела. Отстъпка от 15% се въвежда за резервации за ваканция в “Перелик” или “Орловец” до 28 февруари.

Пакетните оферти на “Пампорово” АД са с възможности за включена лифт карта или без лифт услугите. Повече информация може да намерите на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура