Смолянски хулиган изпотроши скъпарско БМВ

03 Sep, 2018

На 31 август са започнати три бързи производства срещу 23-годишен смолянчанин за повреждане на чуждо имущество.

На 30 август, около 23:20ч. в гр.Смолян, на ул.”Капитан Петко войвода”, противозаконно е унищожил и повредил чужди вещи – 2 броя стъкла на магазин, като ги е счупил. Щетите са в процес на изясняване.

На 31 август, около 00:20ч. в Смолян, на ул.”Зорница” №5, пред бл.16, противозаконно е унищожил и повредил чужди вещи – предно обзорно стъкло и ляво огледало за задно виждане на лек автомобил  “BMW Alpina B5 ” със смолянска регистрация,  собственост на частна фирма. Щетите са в процес на изясняване. По същото време и на същото място 25-годишният смолянчанин  противозаконно е унищожил и повредил около 24 броя саксии, различна форма и големина, 5 броя метални арки за цветя, 2 броя градински соларни лампи и 1 брой стъкло на входната врата на блока, като ги е счупил. Щетите са в процес на изясняване.

Местопроизшествията са посетени от дежурна оперативна група при ОД-МВР и РУ-Смолян. Извършени са огледи и са започнати бързи производства. Смолянчанинът е бил задържан за срок от 24 часа, след което е освободен.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура