Затварят пътя Девин – Михалково заради хитов индийски филм

13 Jul, 2018

Камери, снимачна техника и 200 чужденци от различни националности са “окупирали” района около Девин. Те са част от екипа на мегазвездата от Боливуд Аджай Девган, който снима у нас екшън-драма. Първа част на продукцията бе снимана в Триградското ждрело през 2016 г.

Индийците поискали да се спре напълно движението в Триградското ждрело в четвъртък. “Не можем да позволим подобно спиране за целия ден, туристите няма да имат достъп. Ще е много опасно за пристигащите в ждрелото, а и хората, които искат да посетят Триград, няма как да бъдат върнати.

Боливудската звезда Девган е сред най-богатите актьори в родината си. Той е продуцент, режисьор и играе главната роля в лентата, от която сцени се снимат на няколко места у нас. Актьорът си е набелязал Девинско още през 2015 г. Тогава пристигнал за работата по филмови продукции заедно със съпругата си Каджол, която също е едно от най-големите имена на Боливуд. С тях била и мегазвездата на Индия Шарук Кан, предаде standartnews.com

В петък, 13-ти юли от 11:00 часа до 19:00 часа движението по път III-866 Девин – Михалково ще бъде ограничено за интервали по 15 минути, поради заснемане на филмовата продукция, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация и указанията на органите на „Пътна полиция“.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура