Снимат индийски филм в Родопите

05 Jul, 2018

Индийци отново снимат филм в района на Триградското ждрело. Снима се екшън – драма на мегазвездата от Боливуд Аджай Девган , чиято първа част беше снимана в Триградското ждрело през 2016.

Индийците са отседнали в девински хотели и в сряда с полиция затворили полутунела по пътя Девин – Доспат, близо до Грохотно, за да го оборудват за снимки.За снимачната дейност на екипа в полутунела съобщи официално и АПИ. Движението в участъка беше спирано от 12 до 15 часа на интервали от по 15 минути. Те поискали да се спре напълно движението през целия ден от 7 часа до 19 часа днес, четвъртък, в Триградското ждрело, но им е отказан такъв голям отрязък от време заради туристите, информира ,,24часа”.

Боливудската звезда Девган е сред най-богатите боливудски актьори. Той е продуцент, режисьор и играе главната роля в лентата, от която сцени се снимат и на няколко места у нас. Актьорът си харесал мястото по време на снимки през 2015 г. , когато идва за филмова продукция заедно със съпругата си Каджол, която също е едно от най-големите имена на Боливуд, както и с друга мегазвезда на Индия Шарук Кан.Екипът за снимките на филма на Девган е от над 200 души от различни националности. Лентата разказва за драмата на баща, който спасява отвлеченото си дете.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура