Гурбетчия се самоуби, скачайки от мост край Ерма река

30 May, 2018

45-годишен мъж от златоградското село Ерма река скочи от мост, след като се прибра от гурбет в Германия. Зарко Боюклиев сложил край на живота си, след като скочил тази сутрин около 6:40 ч. от моста над реката на 8 км от селото, до главния път Смолян – Златоград, предаде ,,24часа”.

“Спрял се е на средата на моста рано сутринта и си запалил багажа, след което скочил от моста и си е разбил черепа, загинал е на място. Прибирал се е от гурбет в Германия, където работеше като общ работник в строителството”, обясни кметът на Ерма река Зарко Хаджиев. Пазачът на хвостохранилището Камен Б. видял пушека от моста и като отишъл на място погледнал надолу към реката и видял загиналия.

Мъжът е прелетял около 50 метра височина от моста към реката и си е разбил главата в скала. Трупът му е изваден от пожарникари и доброволци и е откаран за аутопсия в болницата в Смолян. Гурбетчията е разведен. В понеделник се обадил на баща си, че се прибира от Германия. Във вторник е минал през Дунав мост. Има една дъщеря, която тази година е абитуриентка. Девойчето е прекрасна абитуриентка, потресени са в селото.

 Според местните, загиналият има психични проблеми от 2015 години насам, което може да е причина за решението му да сложи край на живота си. В джоба му намерихме 2000 евро, не е заради липсата на пари, казват очевидци.
Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура