Шестима ранени при тежка катастрофа край Мадан

08 May, 2018

Шестима души, четири от които деца, са пострадали при сблъсък на два автомобила при разклона за село Ляска, община Мадан, съобщи Смолянската полиция.

“Пежо Партнер” със смолянска регистрация, собственост на 53-годишен мъж от с.Оглед, общ. Рудозем, управляван от З.Р.Ч. на 30 години от с. Оглед, навлиза в лява лента и се блъска челно в лек автомобил “Фолксваген Голф” съд смолянска регистрация, собственост и управляван Ф.Р.Х. на 41 години от с. Войкова лъка, община Рудозем.

При произшествието са ранени шестима участници в движението: водачът на лекия автомобил „Пежо Партнер“ и пътуващите в него 7- годишно момиче и 8 годишно момче са получили охлузни рани, водачът на другия лек автомобил е с фрактура на носа, пътуваща на задната седалка 4-годишно момче от с. Войкова лъка е с фрактура на дясна бедрена кост и 9-годишно момче от с. Войкова лъка, с фрактура на лява лъчева кост. Всичките 6 ранени са без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани.

Извършен е тест за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите и на двамата водачи са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан.

 Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за произшествието са в процес на изясняване.
Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура