Полицията: Жената има три огнестрелни рани– две в гърдите и една в главата, а мъжът има една рана в главата

14 Feb, 2018

Тази нощ около 23.35 ч е получен сигнал са открити тела на мъжа и жена в автомобил по пътя между Пампорово и Стойките. Жената има три огнестрелни рани – две в гърдите и една в главата, а мъжът има една рана в главата. Това заяви на брифинг в Окръжна прокуратура Смолян ст. комисар Николай Димов – директор на ОД МВР – Смолян, информира Фокус.

„След подаване на сигнала от случайно преминаващ с автомобила си гражданин, екип на РУ –Чепеларе от участък Пампорово е отишъл незабавно на мястото. Там са открити две лица от мъжки и женски пол с видими огнестрелни рани по тях. Сформирана е дежурна група на ОД МВР – Смолян и РУ – Чепеларе, уведомена е Окръжна прокуратура – Смолян. Намерени са следи и веществени доказателства на място. В хода на оперативно-издирвателините мероприятия съвместно с ОД МВР – Пловдив е установено, че починалите са мъж на 48 г. и жена на 41 г. от Пловдив, които са живеели във фактическо съжителство. В скута на мъжа е намерен незаконно притежаван пистолет, лицето е нямало разрешително за притежаване на оръжие“, поясни ст. комисар Димов.

Той уточни, че жената е работила в Пампорово като банков служител от два дни и е пристигнала в района в понеделник. За мъжът няма данни за постоянна трудова заетост, като е ясно само, че е бил музикант. И двамата имат  по едно дете от предишни бракове, като жената е разведена, а мъжът е вдовец.  Продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следстваните действия. Телата са приведени за аутопсия в МБАЛ – Смолян.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура