Недялко Славов: Благодаря, че всеотдайно изпълнявате важната мисия да осигурявате сигурността на гражданите

08 Nov, 2017

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Професионалния празник на българската полиция!

На този светъл ден, когато почитаме св. Архангел Михаил – защитник на небесния ред, власт, дисциплина и царуване на истината, отбелязваме и празника на една от най-мъжките професии. Всички вие, служителите в структурите на МВР, имате нелеката задача да се грижите за обществения ред,  спокойствието, сигурността и спазването на законите в страната. Изпълнението на служебния ви дълг изисква, както висок професионализъм, така и редица стойностни човешки качества – хуманност, честност, добронамереност, които съм убеден, че българските полицаи притежават във висока степен.
В израз на своето уважение и признателност към достойната ви работа, искам да благодаря на всички вас, смели мъже и жени, за това, че всеотдайно изпълнявате важната мисия да осигурявате сигурността на гражданите в региона и страната ни! За това, че зад постигнатите добри резултати стоят много усилия и безсънни нощи! Но резултатите заслужават достойно признание, защото те поставят област Смолян в челото по постигнати показатели за ефективност в работата ви! Уверен съм, че и занапред чрез делата си ще повишавате авторитета на професията си  и доверието на обществото към институцията!

Пожелавам ви здраве, сили и воля, с които да продължавате да бъдете олицетворение на справедливостта и да защитавате реда и законността в България! Нека дежурствата ви протичат безинцидентно и ви носят удовлетворения!

  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура