Тираджия от Рудозем е открит мъртъв в Турция

26 Oct, 2017

Тираджия от Рудозем е бил открит мъртъв в кабината на камиона му в двора на строителна фирма в турския град Малкара. 62-годишния Зюлфи Емирски е бил намерен вчера сутринта, от представител на местната фирма, когато се опитал да го събуди. Кабината била заключена.

Започнал да вика, но от вътре нямало никаква реакция. Тогава алармирал полицията. На място пристигнали и пожарникари и медицински екип. Вътре бил открит трупът на водача, съобщава ,,Дарик”.

Тялото е транспортирано за аутопсия в Истанбул, съобщават информационните агенции в Южната ни съседка. Mъжът е от Рудозем и живее в кв. “Койнарци”, а тежкотоварният камион е с регистрационен номер CM1476AX и номер на ремаркето CM3123EE .

„За съжаление и до мен достигна тази информация, но не знам повече подробности“, коментира кметът на община Рудозем Румен Пехливанов. Градоначалникът се опитал да се свърже с близките на починалия, но на този етап мобилните им телефони не отговарят, като се предполага, че те са заминали за Турция и няма връзка с тях.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура