Пожар горя в магазин до Римския мост в Смолян

11 Oct, 2017

Голям пожар горя тази сутрин в хранителен магазин на ул. „Младост“ до Римския мост в Смолян. Няколко пожарни екипа бяха необходими, за да се потуши огнената стихия. На мястото пристигна и полицейска патрулка. Димът от пажара бе над 20 метра и се виждаше от километри. Пламъците обхванаха и част от гората в близост до инцидента. По непотвърдена информация, пожарът е тръгнал след проблем с газова бутилка, но тепърва случаят ще се изяснява.

Става дума за малък магазин, на място има пожарен екип и потушават пламъците“, каза говорителят на ОД МВР Цветелина Черкезова и допълни, че няма пострадали.  Пожарникарите локализираха огънят, за да не се прехвърли върху околни постройки и близката гора. Вследствие на бедствието изгоря цялата покривна конструкция на обекта, а магазинът е частично наводнен заради огромното количество вода, необходимо за погасяване на огъня. По случая е образувано досъдебно производство.

Smolyaninfo припомня, че преди няколко дни само на метри от мястото на пожара, покрив на гараж се срути върху 56-годишният смолянчанин Георги Кечев и той загина на място.

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура