Теодора Духовникова: Родопите са най-красивото място в България

09 Oct, 2017

Приключиха снимките на най-новия български сериал “Дяволското гърло” в Смолян. Това е първата българска поредица, която се реализира почти изцяло извън София, в района на Родопите. Близо два месеца продължиха снимките на продукцията, като през последните седмици температурата не надвишава 7 градуса, а условията в трудните локации – планинските върхове и горите край Пампорово, Смолянските езера, Триградското ждрело, пещерата „Дяволското гърло“ – се оказват истинско предизвикателство за екипа.

Звездата Теодора Духовникова е в главната роля на хитовата поредица, като играе криминален психолог.

“Сериалът е криминален, а това е най-интересният жанр в цяла Европа.Всички са луди по тази тематика. Не защото е някаква полицейщина, а защото чрез едно убийство се прави психологически портрет на обществото”, коментира Теодора Духовникова в ефира на NOVA.

”Родопите са място с много интересна история. Мястото е много мистично и витае особена енергия. Със сигурност Родопите са най-красивото място в България. Всички знаем какви неща са се случвали там. Има реална история на много поколения хора. Снимките бяха изключително трудни. Условията бяха на прага на човешкото, но екипът беше много сплотен и даде всичко от себе си. Ужасно много се надявам да се хареса на зрителите, защото историята е страхотна”, допълни Духовникова.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура