Карамазов черпи опит от смолянски полицаи за ролята си на ченге в „Дяволското гърло“

15 Aug, 2017

Респектиран от професионализма на граничните полицаи в Смолян, с които засне сцена от първите шест епизода на „Дяволското гърло“ – такъв е Владо Карамазов, който обикаля Родопите с екипа на Dream Team от седмица. Криминалната драма го събира с продуцента Евтим Милошев три години след патриотичния, красиво заснет сериал „Дървото на живота“, за да го постави в кожения жак на следовател, чиято мисия е да разплете паяжина от зверски убийства. Да следи работата на униформените по българо-гръцката граница, попивайки маниера им на общуване с кучетата следотърсачи на терен, е и част от подготовката на актьора за образа. В близките дни той ще участва и в зрелищна каскада по пистите на ски зона Пампорово и Мечи чал, научи „Монитор“.

„Това е първият съвременен бг сериал, който се изнася от София и ще покаже красотите на Родопите. Ще дам всичко от себе си той да не отстъпва по нищо на световните образци. За хората в Смолян продукцията е истинско събитие – управата на града подкрепя на 100 % екипа, всички адски много се вълнуват, че в Смолян се случва такова нещо. Усещам вниманието и еуфорията от целия кино процес дори като вляза да си пазарувам в хранителния магазин.“, споделя Карамазов.

С Милошев, с който се стиковаха като добър тандем борейки комари с размер на врабчета и игри на глада в няколко сезона на „Сървайвър“, снимат демо за „Дяволското гърло“ още миналото лято. Избират едно от Смолянските езера, които и сега са сред топ локациите на проекта редом до Орфеевите скали, връх Снежанка, обсерваторията и планетариума в Смолян. Слагайки бронежилетка и задължителния за сексапила на един тв детектив аксесоар – тъмните очила, Владо ще попадне в опасна близост както с местните социопати, така и с Теди Духовникова.

Героинята на Теодора Духовникова е следовател, пратен от София, за да помага на Владо Карамазов в разплитането на мистерията. Опитът им като специалисти в забранената любов на екран датира от „Дървото на живота“, но този път искрата помежду им ще пламне между преброяването на улики и изповядването на зевзеци ала обитателите на „Туин Пийкс“. Към тях ще се присъедини и друг любим на продуцентското ядро Евтим Милошев-Любо Нейков актьор – Васил Банов, пише ,,Монитор” .

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура