Теодора Духовникова и Владимир Карамазов са в главните роли на сериала, който NOVA снима в Смолян

06 Aug, 2017

Започнаха снимките на най-новия български сериал  на NOVA “Дяволското гърло”. Това е поредната българска авторска продукция, с която телевизията ще зарадва зрителите. Сюжетът на поредицата е криминален, но в него ще се преплете и любовна история, предаде NOVA.

В главните роли на сериала са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, а в актьорския състав влизат също нови лица и артисти от Смолянския театър. Проектът се реализира от екипа на Dream Team, който стои и зад друга успешна продукция на NOVA – “Откраднат живот”.

“Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на ужасяващи убийства, които се случват в тази област. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай  от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.  Зам. областният управител на Смолян Адриан Петров също ще играe роля в сериала.

“Очаквам “Дяволското гърло” да стане най-добрият български сериал правен до момента. Ще дам всичко от себе си, вярвам и екипът също, за да докажем, че в България може да се направи сериал на световно ниво. Това е моята цел”, заяви Владимир Карамазов специално за “Събуди се” в първия снимачен ден на новата поредица.  “Най-после българска продукция, сериал, излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите са една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълни актьорът.

“Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това място, на Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време”, разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев .

Хората в Родопите очакват с нетърпение кинаджиите, за да се докоснат до звездите и евентуално да се включат в новата продукция.

В началото на юни екипът на „Дрийм Тийм Прадъкшънс“ се срещна с кмета на община Смолян Николай Мелемов. Оказа се, че тази среща не е просто жест на внимание към градоначалника, а част от подготовката за снимане на филма. Защото екипът смята да ползва някои от емблематичните за Смолян сгради като снимачни площадки.

„Гледали са сградата на областната администрация като потенциален обект, който да се използва за снимки. Дали сме съгласие навсякъде, където има нужда от съдействие за снимки на държавни територии, стига да не става въпрос за обект на национална сигурност. Ще им съдействаме“, каза областният управител Недялко Славов. Той разкри, че от екипа на Евтим Милошев са оглеждали неговия кабинет, атриума и залите на областната администрация.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура