Британски музикален фестивал край Смолян очаква над 2000 посетители от цял свят

11 Jun, 2017

Близо 2000 младежи от Великобритания и различни държави по света се очаква да пристигнат в смолянското село Полковник Серафимово за ежегодния фестивал Meadows in the Mountains, съобщи кметът на селото Христо Мусорлиев.

Музикалното събитие, което се открива днес, се организира от английски семейства, които живеят в Полковник Серафимово. Англоезичната публика на фестивала вече се настанява в къщи в селото и в палаткови лагери, пише ,,Дарик”.

Популярният през последните години фест се провежда в живописна местност. Фестивалното селище е разположено на един от върховете край Полковник Серафимово, а мястото се описва в британските сайтове като спиращо дъха с красивите гледки от планината и неповторимите изгреви. Сред интернет промотирането на Meadows in the Mountains се срещат и препратки към духа на Удсток`69.

Различни музикални стилове ще бъдат представени на четири сцени сред фестивалните поляни. Сред първите пристигнали младежи в Полковник Серафимов са фенове на твърдата музика от Острова, Аржентина, САЩ, Полша и др.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура