Вижте листата на ГЕРБ-Смолян за предстоящия парламентарен вот на 26 март

20 Feb, 2017

Публикуваме листата на партия ГЕРБ за предстоящия парламентарен вот на 26 март.

Досегашният народен представител и председател на комисията по здравеопазване д-р Даниела Дариткова е водач в листата на ГЕРБ в Смолян. Родена е на 28 септември 1966. Народен представител от 41- то, 42-то и 43-то Народно събрание.Преди избирането й за депутат през 2009 г. е общински съветник в ОбС – Смолян. Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ /общопрактикуващ лекар/

Втори е досегашният областен управител Недялко Славов.Роден е роден на 16 юли 1973 г. Народен представител в 41-то Народно събрание. Бил е финансов анализатор в рудодобивна фирма, общински съветник в Община Златоград и зам.-областен управител на Област Смолян. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Златоград.

Трети е  д-р Красимир Събев.Роден е на 30 декември 1968 г. Той е уважаван лекар-анестезиолог.Бил е заместник-директор на МБАЛ – Смолян, в момента е заместник-председател на борда на директорите на областната болница.

Четвърти в листата  е Петър Карагегов. Досегашен общински съветник в Девин.Преподавател по физкултура и спорт в СУ „Христо Ботев“ – Девин.

Пети е Андриян Петров.Роден е на 14 септември 1963г.Досегашен зам.-областен управител на Смолян, дългогодишен актьор в РДТ.

Шести е Денислав Костов.Роден е на 21 август 1983 г. Той е областният директор на Държавен фонд „Земеделие“ в Смолян.

Седми в листата на ГЕРБ е Боран Хаджиев – треньорът на олимпийската ни шампионка по биатлон Катя Дафовска.

Осми е Димитър Настанлиев. Роден е на 13.10.1984 г. Директор на Дирекция “Финансово-счетоводна дейност и бюджет” в община Смолян.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура