Днес излиза новата книга на смолянчанина Александър Чобанов – „Неотминало“

09 Feb, 2017

На 9 февруари излиза новата книга на Александър Чобанов –„Неотминало“. Романът ни потапя във вълнуващите истории на две любовни двойки.Интригуващ сюжет, завладяващи персонажи и неочаквани обрати са само част от предимствата на книгата, съобщи hermesbooks.com.

За книгата

Габриел и Сара се срещат в края на осемдесетте, когато пада Берлинската стена. Пречките пред тяхната любов са много, въпреки всичко те не се отказват един от друг. Ема и Филип са на обратния полюс. Тяхната първа среща е през новото хилядолетие. Те имат всичко – свобода, комуникации, възможности, но не могат да ги оценят. Какво е общото между четиримата? Ще се съберат ли Габриел и Сара? Ще запазят ли връзката си Ема и Филип? Отговорите на тези въпроси са скрити в тяхното „Неотминало“.

За автора

Александър Чобанов е един от най-интересните съвременни млади автори. Само на 38 години, той има издадени 5 книги, носител е на големи литературни награди, а в професионален план се развива успешно като сценарист.Роден е в Смолян.През 2008 г. издава сборника с разкази „Колекция 18“, който печели голямата награда „Южна пролет“ за дебют на годината. През 2011 г. излиза втората му книга – „Летен следобед“, последвана от романа „Хлапета“ (2013 г.) и сборника с разкази „Квантова градина“ (2015 г.). За „Квантова градина“ през 2016 г. авторът е отличен с награда „Светлоструй“.Освен писател, Александър Чобанов е и съсценарист на телевизионните сериали „Под прикритие“, „Четвърта власт“, „Дървото на живота“ и др.Има дете от актрисата Ана Пападопулу, за която споделя, че е голямата му опора и вдъхновение.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура