Мъж падна в урва и загина до неделинското село Върлино

27 Jan, 2017

47-годишен мъж е починал, след като е паднал в урва в местността „Върхът” над неделинското село Върлино. Сигналът за инцидента е подаден снощи около полунощ.

Мъжът е бил в района заедно със своята сестра и брат, които се връщали от гости на свои близки. Роднините на 47-годишния мъж, подали сигнала едва след като се прибрали в дома си. „Още снощи разбрахме за случая, но нямаше как да се реагира заради късния час и зимната обстановка”, коментира кметът на община Неделино Боян Кехайов.

Според него рано тази сутрин е мобилизирана техника, но тя е закъсала в преспите и се е наложило доброволци с лопати в ръце да разчистват еднометрови преспи в продължение на повече от 5 км, за да се стигне до трупа, предаде trafficnews.bg .

Тепърва ще се прави оглед на местопроизшествието и дали има данни за насилствена смърт. Тялото е намерено на около 20 м под пътеката, където са вървели тримата. Починалият е бил семеен и от с. Тънка бара и се прибирали от местността Черешката. На място са началниците на местната Гражданска защита, полиция и кметът на общината.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура