Семейни лифт карти в ски зона Пампорово

10 Dec, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семейните лифт карти могат да се ползват по схема: 2 възрастни и 1 дете (7-11,99 год.); 2 възрастни и 2 деца (7-11,99 год.); 2 възрастни и 3 деца (7-11,99 год.). Всички останали придружаващи лица (възрастни и/или деца) доплащат по стандартен ценоразпис на лифт картите.

Семейните лифт карти са валидни за семейства с деца на възраст от 7 до 12 ненавършени години. Всички деца до 7 ненавършени години ползват лифтовете безплатно, но задължително с придлужител.  Покупката на семейна лифт карта важи за всички съоръжения в ски зона Пампорово с възможност за ползване на съоръженията и в ски зона Мечи чал.  При закупуване на лифт карта за 7 и повече дни се заплаща депозит от 6 лева за всяка получена карта, който се възстановява на касата, от която е закупена лифт картата срещу предоставяне на касов бон. Семейните лифт карти се закупуват на каса в присъствие на всички членове на семейството, които ще ги ползват. Семейните карти се получават лично и изискват снимки на клиентите. Снимките се правят на място на касата при закупуване на семейния пакет. Всички членове на семейството получават безконтактни лифт карти за преминаване през турникетите.

Семейните лифт карти не се комбинират с други отстъпки и намаления. При възможност за ползване на повече от едно намаление се ползва само едното, по-високото от тях. Забранени са преотстъпването, размяната и препродажбата на лифт карти, като ползването на Вашата карта от друго лице представлява нарушение. При установено нарушение се отнемат лифт картите на всички членове на семейството или се анулират без компенсация и право на последващо ползване.

В случай, че сте претърпели инцидент или сте били свидетел на инцидент на територията на ски зона Пампорово и ски зона Мечи чал следва да подадете сигнал към Планинска спасителна служба на телефон: база Студенец (Пампорово) 0309 58336 088 1475 (за абонати на M-tel) или 0887 100 245. За правилно използване на лифт картата в ски зона Пампорово и ски зона Мечи чал, моля прочете Общите правила и условия разположени на видимо място на всяка каса за продажба на лифт карти или онлайн в официалната уеб страница www.pamporovo.me.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура