Родопският драматичен театър гостува в Благоевград

11 Nov, 2016

event_91907На 15 ноември /вторник/ Родопският драматичен театър “Николай Хайтов” от Смолян гостува в Благоевград с две представления, съобщиха от трупата. Представленията ще се играят на сцената на Драматичен театър “Никола Вапцаров”.
Сутринта на 15 ноември актьорите от Смолян ще представят детската постановка “Куклата Барби” от Майя Остоич. Проследявайки взаимоотношенията между малката Деси и нейните кукли – Мая, Барби и палячото Веско, всяко дете ще има възможност да разбере колко много усилия се изискват от него, за да надскочи своя егоизъм и да се научи да общува с другите, се отбелязва в анотацията на спектакъла. Приятелството не е даденост, трябва да заслужиш доверието на другия, но когато го получиш, то ти дава сила да се пребориш с всяка трудност, изпречила се на пътя ти, е посланието към зрителите.
В 19:00 часа, отново на голяма сцена, в импровизиран диалог с публиката ще влезе спектакълът-хит – “Страстни посещения” по пиесата на Зденек Подскалски “В очакване на млада дама”, информират от театъра. Изградена върху много и разнообразни срещи на мъжа и жената, пиесата е своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог, неповторим хумор, еротика и криминални ситуации, разказват от екипа на трупата. В представлението зрителят ще открие себе си и човека до него, убедени са създателите на спектакъла, в който зрителите ще видят актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов, предаде БТА.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура