Общината: Въвежда се нова организация на движение по ул. „Наталия “ в кв. Райково

03 Nov, 2016

33На основание чл. 44, ал.1, т.1 и ал.2 от ЗМСМА и чл. 9 ал. 3 от Закона за пътищата и във връзка с необходимостта от създаване на временна организация на движение при извършване на строително-ремонтни дейности по обект: „Реконструкция на канализационна мрежа по ул. „Наталия “, кв. Райково,гр. Смолян“ с възложител Община Смолян

Н А Р Е Ж Д А М:

1.Да се въведе временна организация на движението за периода от 07.11.2016г. до 07.12.2016г. , съгласно представения проект и изразено положително становище от сектор ПП – ОДМВР – Смолян с рег.№ 105800-9868/01.11.2016г. за обект:„Реконструкция на канализационна мрежа по ул. „Наталия “, кв. Райково,гр. Смолян“ с възложител Община Смолян както следва:
– от осева точка 434 до осева точка 423 (от острова на Бралото до търговски център Крис Мар)
Обходният маршрут за гражданите и гостите на гр. Смолян е по ул. „Родопи“ и Главна пътна комуникация .

Препис от настоящата заповед да се изпрати до Директора на ОД на МВР- Смолян, за осъществяване на контрол по изпълнението й .
По време на строително –ремонтните дейности да се осигури непрекъснат достъп на автомобилите със специален режим на движение.
Фирмата изпълнител да уведоми писмено за строително-ремонтните дейности ЦСНП- Смолян и РСПБЗН за сроковете на ремонта.
Пътната сигнализация, осигуряваща временната организация на движението да отговаря на представения проект и на изискванията на Наредба № 3/16.08.2010г.
Отговорник за поставянето, целостта и изправността на пътната сигнализация, оказваща временната организация на движение е представител посочен от фирмата изпълнител – „Инфраструктура груп” ООД – Захари Маджаров–мобилен телефон -0878-188-876.
Настоящата заповед да бъде оповестена чрез официалният сайт на община Смолян за сведение на гражданите и гостите на града.
Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на инж. Йордан Щонов – Директор дирекция УТОС в Община Смолян.

 

МАРИН ТАШЕВ ЗАХАРИЕВ
Заместник-кмет в Община Смолян

оправомощен със Заповед №РД-0910/28.10.2016г.
на кмета на Община Смолян

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура