Мелемов изпрати съболезнователен адрес до близките на Георгиос Павлидис

20 Oct, 2016

44Съболезнователен адрес по повод кончината на префекта на Източна Македония и Тракия в република Гърция Георгиос Павлидис изпратиха до роднините, близките и колегите му, кметът Николай Мелемов и председателят на Общинския съвет Славка Каменова. В него се казва:
„С голяма болка научихме, че почина големият приятел и Почетен гражданин на Смолян Георгиос Павлидис. Отиде си от този свят и от нас достойният човек и отличен професионалист с особено високи заслуги за развиване и укрепване на отношенията между България и Гърция и конкретно на Смолян и Ксанти, Мъдрите казват, че никой не умира наистина, щом има кой да го помни и обича. С тъга и признателност ще си спомняме за пословичното човеколюбие и отговорност на Георгиос Павлидис, за неговата сърцатост и упоритост. Наред с много други хора в България и ние от Община Смолян ще го помним с добро и с благодарност. Ще мислим за него като за пример за отдаденост на обществото и хората!
Моля приемете нашите най-искрени съболезнования и дълбоката съпричастност на общинската администрация, Общински съвет – Смолян и всички жители на Община Смолян към Вашата покруса. Дълбок поклон пред светлата му памет!”
Пресцентър на община Смолян

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура