Националното турне на Христо Шопов за първи път в Смолян

11 Sep, 2016

poster_160711_2В областния град на 29 септември т.г ще бъде представена постановката „Догодина по същото време”

След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов се завърна триумфално с национално турне и постановката “Догодина по същото време”. Привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши  да зарадва  не само  почитателите си на софийска сцена, но и в страната. Гастролите преминават със забележителен  успех, многобройна публика, широк медиен отзвук и много аплодисменти.

Пиесата създадена от Бърнард Слейд има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля – актьори  със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.

 

„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

по Бърнард Слейд

ХРИСТО ШОПОВ

и

  ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ

Превод и адаптация: Георги Михалков

Режисьор: Георги Михалков

Композитор: Иван Драголов

Сценография и костюми: Антония Попова

Продуценти: Владислав Карамфилов, Лилия Грънчарова

 

 29.09.2016г  СМОЛЯН Родопски Драматичен Театър,,Н.Хайтов”

Билети на касата на РДТ,,Николай Хайтов”

и в мрежата на  Eventim.bg

Начало:19:00ч.

 

             „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра,превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година…Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Извън театралната сцена, голяма любов на Христо Шопов  си остава киното. Носител е на редица наши и международни награди, като за ролята си на Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън Страстите Христови получава наградата за най-добър актьор от Филмовия Фестивал в Иркутск през 2004 г. Христо Шопов е главно действащо лице в над 70 филма, запечатали във времето изключителни образи,сред които:“Вчера”, “Маргарит и Маргарита”“Очите плачат различно“, “Love.net” , „Дървото на живота” и др.

                            

Скъпи ценители на театралното изкуство, очакваме Ви!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура