Момчиловци се готви за Фестивал на киселото мляко

05 Sep, 2016

r-1024-768-kiselo-mliako-momchilovci-rodopi-sirene-mliakoФестивал на киселото мляко ще се състои за втора поредна година в Момчиловци от 23 до 25 септември, съобщиха от кметството. “Кралица на млякото” ще бъде избрана през фестивалните дни в колоритното родопско село. Спонсор на фестивала е китайската компания Bright Dairy, която от осем години продава в страната си млечен продукт с марка “Момчиловци”.
За “кралица на млякото” ще бъде обявена победителката от конкурса “Мис Родопи”, който ще се състои по време на млечната фиеста. Празничната програма включва изложение на мляко и млечни продукти на мандри от Родопите, базар на занаятчийски изделия, дегустации, конкурси. Китайски художник ще твори графити на една от стените в Момчиловци. Фестивал на млякото с марка “Момчиловци” се състоя през юни и в Шанхай, а специални гости на маркетинговото и рекламно събитие бяха представители на родопското кметство.Фестивал на киселото мляко ще се състои за втора поредна година в Момчиловци от 23 до 25 септември, съобщиха от кметството. “Кралица на млякото” ще бъде избрана през фестивалните дни в колоритното родопско село. Спонсор на фестивала е китайската компания Bright Dairy, която от осем години продава в страната си млечен продукт с марка “Момчиловци”.
За “кралица на млякото” ще бъде обявена победителката от конкурса “Мис Родопи”, който ще се състои по време на млечната фиеста. Празничната програма включва изложение на мляко и млечни продукти на мандри от Родопите, базар на занаятчийски изделия, дегустации, конкурси. Китайски художник ще твори графити на една от стените в Момчиловци. Фестивал на млякото с марка “Момчиловци” се състоя през юни и в Шанхай, а специални гости на маркетинговото и рекламно събитие бяха представители на родопското кметство, съобщи bta.bg

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура