Smolyaninfo.com празнува своя втори рожден ден

10 Aug, 2016

wishes-for-happy-birthday-pictureБлагодарим за топлите думи, с които ни поздравявате за 2-рия ни рожден ден, те са най-добрият подарък, който една медия може да получи. Те са потвърждение за обективност и всеотдайност. Те са признание за работата ни. За да сме докрай честни – тези ваши добри думи са нещо много повече за нас. Те ни зареждат и амбицират да реализираме всичките си творчески идеи. Заради тях си казваме: Струва си! Има смисъл всичко, което правим. Има смисъл и ще продължим да го правим. Освен на вас, го дължим на себе си и на красивия край, в който живеем.

Обръщайки се назад и поглеждайки новините, не можем да не се сетим за старото китайското проклятие “Дано живееш в интересни времена“.

Безспорно, накъдето и в която и обществена сфера да погледнем, ще се убедим, че можем да опишем последните две години по този начин. А доказателство са и стотиците публикации в smolyaninfo.com.

Надяваме се да сме били изцяло в интерес на читателите си и да продължим да израстваме със същите бързи темпове, както досега.

Равносметката е направена, време е за смели планове и много работа…

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура