Сдружение “Рожен” благодари на всички българи, дошли на Събора

20 Jul, 2016

4Сдружение „Рожен – Наследство в бъдещето” благодари на всички българи, дошли на Събора на Народното творчество и животновъдство „Рожен – 2016“!

Благодарим Ви, че засвидетелствахте уважение към нашите традиции, поклон пред десетките хиляди родолюбци, които заедно събудиха Родопа планина с българския химн! Единението ни на Рожен показва, че носим в сърцата си България!

Сърдечни благодарности на всички участници и партньори на Събора на народното творчество и животновъдство„Рожен 2016″. Без вашата съпричастност и отдаденост магията „Рожен” нямаше да се случи. В такива моменти Рожен е България и България е Рожен!

Благодарим, че всички заедно доказахме, че Роженският събор е символ на обединение и родолюбие, патриотична кауза в името на България.
С подобни инициативи ставаме все по-силни и сплотени, ставаме повече Българи!
Убедени сме, че здравите ни корени са в непреходната ни духовност, култура и родовата памет, а нашата задача е да предадем тези ценности на иднитепоколения.

Всички ние почитаме и съхраняваме българските традиции и ще ги пренесем в бъдещето чрез инициативи, които събуждат националното самоуважение, самочувствие и гордост.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура