Изпълнителният директор на НСОРБ благодари на Мелемов за гостоприемството

18 Jun, 2016

13407018_476422115888976_2737268224926832461_nИзпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова изпрати до кмета Николай Мелемов благодарствено писмо. В него се казва: „От името на Националното сдружение на общините в Република България и лично от свое име бих искала да изразя искрената си благодарност за гостоприемството и съдействието, което ни оказа община Смолян като съдомакин в ХІХ-тата Национална среща на финансистите от общините, която се проведе от 9 до 11 юни 2016 г. в Пампорово. Това голямо за НСОРБ и българските общини събитие събра за пореден път над 500 участници. Поради тази причина за нас беше от изключително значение мястото на провеждане на Срещата да отговаря на нейната представителност и значимост и сме благодарни за подкрепата, която община Смолян ни оказа в организацията и същинското провеждане на този мащабен форум.

Специална благодарност лично към Вас за това, че се включихте в Откриващата сесия на събитието и поздравихте участниците от името на общината –съдомакин.

Чрез Вас бих искала да благодаря и на г-жа Венера Аръчкова-зам.-кмет на община Смолян за участието й в Работната група за общинските финансисти. Участието на експерти с доказани професионални качества, с богат професионален опит и ангажираност с общинската работа като нея винаги се оценява високо от участниците. Използваме случая да поздравим г-жа Аръчкова и за удостояването й с наградата „Общински финансист –новатор 2016 г.” в категория „Община с население между 10 000 и 60 000 души”, посочва Чавдарова.

Тя изразява искрена благодарност и към  Димитър Настанлиев, директор на дирекция „Финансово-счетоводна дейност и бюджет”, който е оказал неоценимо съдействие в логистичното обезпечаване на събитието. Чавдарова отбелязва и  перфектната организация на посещенията, включени в съпътстващата програма на срещата.  В заключение изп.директор на НСОРБ благодари за предоставената възможност да се насладят  на очарователните изпълнения на Танцово студио „THE ONE” , Смолян с ръководител Златина Щонова. Участниците в срещата са оценили  по достойнство ефектното и въздействащо представяне на ФА „Родопа” –Смолян с ръководител Петър Янев.

Подобни

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Новини от региона

туризъм

спорт

култура