Поздравление от председателя на здравната комисия в 43-то Народно събрание д-р Даниела Дариткова по случай Международен ден на сестринството

12 May, 2016

1За мен е огромно удоволствие да поднеса своите приветствия по случай 12 май – Международен ден на сестринството.Това е денят, в който всички ние изразяваме уважението си и високата обществена оценка към труда и значимостта на сестринската професия. Именно вие сте хората, на които всички ние като граждани, политици и лекари разчитаме, и които въпреки трудностите cа посветили живота си в служба на здравето на хората! Благодаря ви за неуморните усилия, които полагате при грижата за своите пациенти, както и за активната ви позиция по актуални въпроси, засягащи системата на здравеопазването. Много благородно и отговорно е да преодоляваш страха, да успяваш да вдъхнеш надежда и да внушаваш увереност у тези, които се нуждаят от това. Сигурна съм, че вие притежавате всички тези качества. Поздравявам ви и се надявам примера ви да е заразителен.
Пожелавам на всички вас здраве, непрестанен стремеж за развитие, успех при осъществяване на поставените цели, сили, които да ви държат в трудните моменти. И вяра, че заедно можем да направим най-доброто за българското здравеопазване.
Честит празник!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура