С пълна пара ремонтират басейна

31 Jan, 2016

DSC00042С пълна пара тече ремонта на плувният басейн в Смолян, видя smolyaninfo.com.

” Сега не е за гледане, но ще стане” коментира един от работещите на обекта.”Всичко до тухла и бетон сме оголили, но най- трудно се свалят панелите от тавана”, продължава приказливият майстор.На този етап фирмата изпълнител извършва основно демонтажни дейности.

 

 

 

 

 

Допълнителните видове работи, които предстои да бъдат изпълнени са обновяване на зидове и стенни обшивки, вътрешни мазилки, шпакловки и окачен таван, доставка и монтаж на парапети и противопожарни врати.

DSC00036

Предвидено е да се изградят всички необходими инсталации за обеззаразяване, преливни системи, пречиствателни съоръжения, автоматични системи за дозиране на препарати в басейна, осветление, смукателно-нагнетателни инсталации, отоплителна инсталация, обезмъглителна инсталация и др.

DSC00037

 

Изпълнител на спортното съоръжение е консорциум „Спорт за Смолян“. Контрактът за реконструкция и рехабилитация на плувния басейн е на стойност   1 858 743 лв. Парите бяха обещани от премиера Бойко Борисов при посещението му в Смолян в края на август месец, когато откри спортен комплекс на стойност 5 млн. лв.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура