Изчезна Андрей Терзиев от Смолян, в цяла Европа го издирват

28 Jan, 2016

000001В цяла Европа издирват 30-годишния Андрей Терзиев от Смолян, изчезнал по време на пътуване за работа в Холандия на 23 януари. Бащата на младия мъж, който живее в Смолян, го е изпратил до автобуса, от който Андрей слязъл на спирка за почивка в Антверпен и повече не се върнал, съобщи БНР. Нищо е нямал в себе си –  нито телефон, нито лични документи, нито багаж, обясни през сълзи майката на момчето Мима Терзиева, която живее и работи с дъщеря си в Германия:

Синът ми е пътувал за Холандия, но в Белгия е станало нещо и явно се е почувствал зле, излязъл е от рейса и не се е върнал. Те са спрели някъде на светофар – така поне така каза шофьорът и Андрей е излезнал. Искам да го намерят и да е жив и здрав. Досега нямаме никакви новини – обявили сме го за издирване и в Белгия, и в Германия, и в България.

Директорът на областната дирекция на МВР в Смолян Николай Димов потвърди новината за изчезналия мъж, която обикаля социалните мрежи: Момчето е от град Смолян, обявено е за издирване в Белгия и в Германия –  сигналът е въведен в шенгенската информационна система. По молба на майка му е обявен за издирване.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура