Мирослав Янчев: Пожелавам Ви една щастлива и щедра 2016 година

31 Dec, 2015

22УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД,

ПРИЯТЕЛИ НА ЗЛАТОГРАД,

СКЪПИ ГОСТИ,

МИЛИ ДЕЦА,

Удоволствие и чест е за мен, за девета поредна година да Ви поздравя по случай настъпващата 2016 година. Вярвам, че и през тази година ще бъдем заедно в стремежа си да постигнем едно по-добро бъдеще за нашия дом- Община Златоград.

Благодарение на съвместните усилия на граждани, институции и бизнес, успешно работихме в името на общата цел —нашият  роден край да се превърне в едно красиво място.

В дyх нa блaгoдapнocт зa вcичкo, кoeтo пocтигнaхмe зaeднo пpeз изтеклата гoдинa и в oчaквaнe дa ce изпълнят вcичкитe ни нaдeжди зa нoвaтa 2016 г., бих иcкaл дa Ви пoжeлaя преди всичко здраве!

Нека във всеки дом, във всяко семейство, във всяко сърце да се запазят светлите и човешки ценности, които ни обединяват – милосърдие, състрадание, доброта, грижовност, внимание, обич и топлина. Нека се обърнем  към най-близките си и да кажем най-топлите думи, да благодарим за разбирането, подкрепата, сигурността, търпението и грижите!

Пожелавам Ви една щастлива  и щедра 2016 година! Година, в която всеки да сбъдне мечтите и целите си, година, която да носи много мир,  мъдрост, работа, хубави моменти, любов и усмивки!

А на Вас мили деца, желая да продължавате да бъдете нашето вдъхновение, за да имаме надежда, сили, смисъл да сбъдваме Вашите- Наши мечти!

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

МИРОСЛАВ ЯНЧЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура