Кметът Николай Мелемов кани гражданите и гостите на града заедно да посрещнем новата 2016 година

29 Dec, 2015

IMG_3484Кметът на Смолян Николай Мелемов кани гражданите и гостите на града на 31 декември от 23.00 часа на народно веселие „Честита Нова 2016 г.”, което ще се проведе на пл.”България” –Амфитеатъра. Община Смолян е подготвила новогодишна програма.  За празничното настроение ще се погрижат  Ана Мария и оркестър, Фолклорна група „Родопски извор” със солисти Севда Симеонова и гайдарите Атанас Тодоров и Георги Кисьов,  както и трио „Шемет” и примата на лакърдиите Веселина Бабаджанкова.

С чаша червено вино и новогодишна заря родопчани и гостите на града ще се поздравят с Новата 2016 г. На видеостена в 23.55 ч. ще бъде излъчено и новогодишното приветствие на президента Росен Плевнелиев. Осем минути след настъпването на 2016 г., приветствие ще отправи и кметът Николай Мелемов. След това новогодишната програма ще продължи с любими родопски песни и хора, лакърдии и благопожелания  около запаления огън.

Заповядайте да изпратим заедно тази година и да посрещнем с много настроение и веселие една по-здрава и по-успешна 2016 Нова година!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура