Коледен празник за деца със специални потребности

19 Dec, 2015

2Коледен празник за деца със специални потребности подариха днес евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, кметът на община Смолян Николай Мелемов и Ресурсният център в областния град. Тържеството на 150 малчугани се проведе във фоайето на Родопския драматичен театър. Целият съботен дообед сградата ехтеше от весел детски глъч. Децата бяха придружени от родителите си. Малки и големи се включиха в многобройни детски работилнички и игри, стихчета и песни.

За изненада на всички Дядо Коледа пристигна на бял кон. Поводите на коня бяха у едно от джуджетата на Добрия старец, придружено от Снежанка. Любимецът на децата донесе чували с подаръци.

4Преди да дойде Дядо Коледа Владиминр Уручев поздрави малките момчета и момичета като им пожела да са весели, щастливи, да пораснат и открият своя верен път в живота.  По думите му този светъл празник е преди всичко за децата, защото те заслужават по-добро бъдеще, заслужават добрината на всички нас, възрастните. Пожела им също да получат внимание към себе си в топла семейна обстановка и да се почувстват щастливи.Пожелания за спокойствие, щастие, добруване, ежедневни усмивки, внимание и обич към децата отправиха кметът Николай Мелемов и командирът на 101-ви Алпийски батальон в Смолян

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура