Цветанов награди петима изявени спортисти в Мадан

18 Sep, 2014

Петима изявени спортисти награди зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при посещението си в Мадан. Грамоти за високи спортни успехи и сума от 200 лева връчи на Елина Чукарова – за първо място на национално първенство по карате киокушин в Пловдив, на Филип Чукаров – спечелил трето място на същото състезание, на Ричард Ханджиев – второ място по карате, на Христо Енев – за множество постижения в първенства по сумо и борба. Със специално внимание бе удостоен двукратният шампион Мустафа Юсеинов, който е извоювал медали от европейски и световни олимпиади за хора с увреждания.

По време на срещата със симпатизанти след награждаването, на която присъства областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, водачът на листата в Смолян д-р Даниела Дариткова и кандидат-депутати, Цветанов отбеляза, че управляващите трябва да се водят от интереса на такива успели деца, за да се чувстват те комфортно в родината си. „За да живеят те по-добре, да се реализират, да прославят населеното място, от където излизат, да прославят България”, каза той. Според него парламентарните избори на 5 октомври ще са разковниче за бъдещето на България. Цветанов припомни ситуацията от последния парламентарен вот, когато 70 партии и коалиции участваха в изборите, а в парламента влязоха само 4. Тогава по думите му бе подменен вотът на избирателя – както със случая „Костинброд” и най-голямата пропаганда в новата ни история, така и с игнорирането на ГЕРБ като първа политическа сила.

„Година и два месеца вече не можем да си отговорим на въпроса какво ги обедини тези партии – БСП, ДПС и Атака, защото те са с диаметрално противоположни идеи. Винаги преди кампания казват, че няма да участват заедно, а няколко месеца след изборите на „Орлов мост” видяхме демонстративни целувки на възродители и възродени. Може би щяхме да го преживеем, ако нещата в държавата се развиваха добре, но настана пълен хаос, задкулисието взе да управлява. Отдалечихме се от най-важното за България, от единствената перспектива за млади и възрастни – от пътя на България към силна и обединена Европа”, подчерта председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето