Туристическият център в Пампорово ще работи целогодишно

11 Sep, 2018

Туристическият център в Пампорово ще работи целогодишно, осигурявайки програма с атракции, маршрути и екскурзии за туристите в региона, информират от “Пампорово” АД. Центърът ще посреща туристи и след 24 септември, докогато ще работят лифтовете в Пампорово. Условията за туризъм в Пампорово са отлични, времето е подходящо за вело и пешеходни излети, препоръчват от Туристическия център.

Седмичната лятна програма на Туристическия център предвижда за сряда скално приключение. Уроците по скално катерене се провеждат на Екопътека “Невястата” край пътя Смолян-Пампорово. Приключението е под ръководството на планински водач и инструктор по алпийски техники. Паркът на Екопътека “Невястата” включва стена за катерене, въжена градина, малък и голям алпийски тролей и др.

Туристическият център в Пампорово ще предлага седмична програма през октомври и ноември, подходяща както за ваканционни групи, така и за индивидуални туристи. Програмата залага на възможности за вело и пешеходен туризъм, както и посещения до забележителности в Родопите.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура