Община Златоград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

15 Aug, 2018

Община Златоград отново се включва в благородната кампания „Да изчистим България заедно”.

,,Уважаеми жители на Община Златоград,

И тази година ние сме партньор на Националната кампания „Да изчистим България заедно” в подкрепа на Световния ден на почистването – 15 септември. Призоваваме всички жители, учреждения и институции, фирми и предприятия в Общината Златоград, да се включат в организираните мероприятия за почистване на замърсени площи. Участъците, определени за почистване в Златоград са:

 

Участък Описание на участъка
Участък № 1 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до изворна чешма „Пирийца”
Участък № 2 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от моста на  „Пирийца”  до разклона за с. Старцево
Участък № 3 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до разклона за м.”Студената вода”
Участък № 4 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от м.”Студената вода” до разклона за с. Долен
Участък № 5 Прилежащи площи и районите около обществените чешми и местата за отдих   на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до язовир Златоград,  вкл. пътя за ВЕЦ-а
Участък № 6 Прилежащи площи и районите около обществените чешми и местата за отдих   на пътна отсечка от разклона за с. Аламовци до ГКПП
Участък № 7 Междублокови пространства в гр. Златоград

 

Желаещите да се включат в почистването, могат да заявят избрания участък и да получат материали в Общинска администрация Златоград,  до 10.09.2018г. За останалите населени места, определянето на участъците и организацията за почистването им се извършва от кметовете и кметските наместници на съответното населено място. За допълнителна информация, относно организацията за почистване, Общинска администрация Златоград обявява телефон за връзка – 0895272282.

ВАЖНО! Надяваме се, че след деня на почистването, ще продължите Вашите ангажименти за намаляване количеството на отпадъците, като събирате разделно за превръщането им в ценна суровина! ”, призовава Община Златоград.                                                            

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура