Пампорово става целогодишен курорт

02 Jul, 2018

Лятната програма в Пампорово акцентира върху богата гама от възможности за спорт и активна почивка, информират от “Пампорово” АД.

Плуване, планинско колоездене, конна езда, пешеходен туризъм до живописни местности и забележителности в Родопите, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути са част от летните предизвикателства за туристите в планинския курорт. И през летния сезон от “Пампорово” АД въвеждат отстъпки и промоционални оферти за семейна почивка, като новото предложение е пакет “Фамилен билет” за лифт.

От дружеството инвестират в мащабна лятна програма за развиване на Пампорово като целогодишен курорт. Спускане с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене, пешеходни маршрути и екскурзии до забележителности в Родопите също са включени в лятната програма в Пампорово.

Спортният център в хотел “Перелик” ще работи през цялото лято. Центърът разполага с 25-метров закрит плувен басейн, който е най-големият в курорта. Входът за басейна е 8 лв. за ден с включен шезлонг. В конната база в местността “Язовира” в Пампорово има манеж за начинаещи, като са обособени маршрути за по-напреднали. Приключенската програма за туристите, предпочитащи спортна активност с повече адреналин, предвижда маршрути за напреднали във Велопарк Пампорово, алпийски занимания, разходка с лодка в пещера и др. Пейнтбол игри са заложени като вариант за компании или групи за тиймбилдинг.
Велопарк Пампорово включва 35 км маршрути за планинско колоездене с различна степен на трудност./БТА

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето